BETONVLOEREN SCHUREN

Toepassing diamant schuurmachines

• Uitvlakken van de betonvloer
• Lijmresten en bitumen verwijderen
• Loslatende of verouderde vloer coatings
• Schoon schuren van verontreinigde betonvloeren
• Om een betere mechanische hechting te creëren
• Verregende betonvloeren

Een egale en vlakke betonvloer

Met onze diamantschuurmachines verwijderen wij met gemak hardnekkige lijmresten, dikke epoxycoatingen, oude egalisatielagen en verf- of lakafwerkingen van uw betonvloer. Wij kunnen naast het schoon schuren van uw betonvloer ook zorgen dat alles opnieuw opgeruwd en uitgevlakt wordt. Dit is mede mogelijk dankzij onze diamantschuurmachines met roterende koppen. Naast het schuren van uw betonvloer kunnen wij deze indien nodig ook uitvlakken. Het eindresultaat hiervan is een egale en vlakke betonvloer.

Het opruwen van de betonvloer

Voor buitenvloeren, hellingen of parkeergarages worden opgeruwde betonvloeren toegepast. Belangrijk bij deze soort vloeren is dan ook het creëren van grip. Deze vloeren moeten daarom ook na een bepaalde periode opnieuw opgeruwd worden.

Het opruwen van een betonvloer gebeurt door het aanbrengen van een gebouchardeerd profiel. Boucharderen is het zodanig afwerken van de betonvloer dat een oppervlak met regelmatig verspreide putjes ontstaat. Dit zorgt voor het niet weg slippen van mensen en voertuigen.

Betonvloeren schuren

BROCHURE

Wat kunnen wij u aanbieden.

DOWNLOAD

PASSEND ADVIES

Voor al uw vragen.

NEEM CONTACT OP

UW OUDE BETONVLOER KAN ER WEER ALS NIEUW UITZIEN!